M7 Smart Watch – első benyomások

Szerettem volna egy egyszerű aktivitásmérő szerűséget, ami az aktuális időt is meg tudja jeleníteni, ha éppen egy BKV-s heringjáraton nem akarom a telefont előszedni. Sokáig egy Xiaomi MI Band 2 volt a kiszemelt, de a hosszúkás design nem jön be annyira, így Gearbesten böngészve rátaláltam a 26.99 dollárba kerülő “M7 Smart Watch” nevű csodára, amit én nem neveznék okos órának, inkább aktivitásmérőnek.


Egyelőre teljesen jó arra, amire használni szeretném, és meglepően jól működik, ha a helyén kezeljük, hogy ez egy kb 7e Ft-os eszköz, és nincsenek nagy elvárásaink. Mutatja az időt, gyűjti az adatokat (lépésszámláló, alvásfigyelő, pulzus…), a gyűjtött adatokból grafikont rajzol az alkalmazás, rezeg és kijelzi a hívótha hív valaki, vagy értesítés jön, kell ennél több?

Egy szép kis fekete dobozban érkezett, jár hozzá egy töltőkábel, illetve egy kis papír, amin rajta van QR kódban az alkalmazás letöltő linkje (https://www.vphband.com/hband/HBand.html):
Mágneses töltőcsatlakozó:

Lassan két napja használom, és a 4 csíkból eddig egy ment le, így normál használat mellet valós lehet, hogy kibír 5 napot egy töltéssel.

Szíj:

Ez az a rész, ami nem sikerült túl jól, mert kicsit nehézkes becsatolni, de szerencsére cserélhető az egész szíj, így ezen lehet javítani.

Nem vitatható, hogy ebben az árkategóriában az MI Band 2 legjobb választás, de ha nem jön be a hosszúkás design, akkor megfelelő alternatíva lehet az M7.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*