Facebook: Régi adatlap nézet visszaállítása

Update: A hozzászólásokban feenyhozoo jelezte, hogy már nem működik a lenti módszer, így  ne próbálkozzatok vele. Mivel az index cikke szerint kedd óta mindenkinek új adatlapja van, ezért legegyszerűbb, ha hozzászoktok az újhoz.

Úgy vettem észre, hogy sok felhasználónak nem tetszik az új adatlap nézet, és azt kérdezgetik, hogy hogyan lehet visszaállítani a régit. Itt egy lehetséges megoldás:

1, A következő oldalon felfüggeszted a profilod:

http://www.facebook.com/deactivate.php
Vagy: Profilom/Fiókbeállítások oldalon a Fiók felfüggesztése rész

2, Vársz legalább fél órát!

3, Ha letelt a fél óra, akkor ismét belépsz! Ezzel aktiválod a profilod, és ha szerencséd van, akkor ismét a régi adatlapod lesz. Nem mindenkinél működik!

Fontos: Véglegesen nem lehet visszaállítani, mert előbb-utóbb mindenkinek aktiválva lesz az új adatlap nézet, ezért szerintem nem érdemes ezzel szórakozni. Inkább szokjatok hozzá az újhoz! :)

(Forrás: http://www.whatsthelatest.net/tutorials/facebook-profile-layout/)

31 Replies to “Facebook: Régi adatlap nézet visszaállítása”

  1. „ATTENTION! This trick no longer work since Facebook has patched this method. I dont know where else to get back the OLD FACEBOOK or much more worse you would never get back the old facebook! If you have found the new hack/trick to get back the old facebook, you might share it with us here”

  2. tiszta szar az új adatlap a facebookon! :@, miért váltott át magától? szánalom a köbön! de a twitter új adatlap sokal jobb mint a régi! :)

  3. Tulajdonképpen én is a régi profil visszanyerésével küszködök. Elolvastam ezt a cikket és ezt a felfüggesztési trükköt kipróbálom, bár szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Szerintem ha a Facebook ráakar valamit erőltetni a felhasználókra akkor azt úgyis megteszi.

    Csak egy valamit nem vágok. Oké, új profil és eltűntek a jól megszokott fülek és átrendeződtek a facebook -os oldalak bal menüjébe ami szerintem elég gusztustalan mert a kattintható fülek sokkal szebbek voltak és professzionálisabb megjelenést kölcsönzött a facebook -os oldalnak. Viszont akik régebben még a változás előtt készítettek facebook -os oldalt azoknak minden a régi maradt?
    http://www.facebook.com/AvonMagyarorszag oldalon is látszódnak még a fülök a sztenderdekkel és egyedi fülekkel együtt. Ezek szerint a régebben készült oldalaknak a facebook megkegyelmez? Csak az új facebook oldalaknál nem lehet magunkra húzni a régi dizit? A saját facebook oldalamon nagyon szeretném inkább a régi dizit. Most kezdtem elmélyedni ebbe az FBML -ben is de sajnos már ez is kénytelen az új felülethez alkalmazkodni és csakis kizárólag Box – Dobozban hajlandó gondolkodni, fülekben (tab) nem :(

    Remélem magyar vagy amerikai kezdeményezésre hamarosan születik valami okos kis hack erre a problémára. Utálom amikor a facebook fennhangon hírdeti magáról a testreszabhatóságot aztán meg szépen egy szabályok szerinti börtönbe helyezi a kreatív kedvű felhasználókat is :(

  4. Szia
    Szerintem te az üzleti oldalakra a gondolsz, ez pedig a felhasználói profilokra működött, de már ez sem működik. Az üzleti oldalakkal nincs tapasztalatom, így sajnos abban nem tudok segíteni.

  5. Segítséget szeretnék kérni, Facebook ügyben.
    Egy oldalon a „Tetszik” gombra kattintottam véletlenül, és a Facebookos képemet amit ott beadott meggondolatlanul jobb-klikk és blokkoltam.
    A Facebookos oldalamról is eltünt a kép, nem enged újat feltölteni, és még az ismerőseim képei sem látszódnak. Sajnos nem találtam lehetőséget, amivel visszaállíthatnám a képeket. Köszi.

  6. facebooknál info téren nálatok okosabb emberek dolgoznak. tudják miért kell az új design.

    miért nem tudtok változtatni a megszokott dolgokon….?

  7. facebooknál info téren nálatok okosabb emberek dolgoznak. tudják miért kell az új design. <– ebbe inkább ne menjünk bele, elégedj meg a nincs igazaddal… ;)

  8. A páromnak még a régi felület van, nekem meg már régóta az új. Jelzem: Október 19 van. Mi a f*sz? Igazából rohadtul idegesít, hogy algoritmusokra támaszkodva mondják meg nekem, hogy kinek a szarját nézhetem meg. Ez mi????

  9. Ez igen érdekes, mert nekem is az új van… Már megint… Már 1x volt, de akkor magától állítódott be, de aztán magától is állt vissza. Most megint magától lett „új” de ezzel egy időben 2 ismerősömnek még ugyanúgy a régi van… ezt már nem igazán értem…

  10. @Marci: komolyan? hogy csináltad? nálam még mindig régi twitter :oo
    ja és RÉGI FACEBOOK ADATLAPOT KÉREK!!! :(:(

  11. Én hozzászoknék az újhoz csak ezzel annyi a problémám,hogy néha rájön a hoppáré és nem rakja fel a képeimet nem tudok chatelni nem tudok hozzászólni semmihez és nem tudok kiírni semmit az üzifalamra sem…mert állandóan azt írja hogy sajnos a hozzászólást nem tudjuk elküldeni próbálkozz később…fél óra múlva ugyanez.. a régivel nem volt ilyen jellegű problémám soha :(

  12. sziasztok nekem az a problémám a facebook-al hogy amikor be jelentkezek akkor azt irja ki hogy kérlek frissitsd a régi kinézet facebook-ot stb.. de én már frissítettem nem is egyszer de akkor se akar be lépni
    mi a tehendő ???

  13. Sziasztok! Tomika nekem is ugyan ez a problémám,találtál valami megoldást rá,annyira idegesít és nem tudok semmit csinálni :s

  14. @tomika:

    Megtaláltam a megoldást,másik böngészőbe elindult nekem, az exploreren.Most a google chromot használom.

  15. tomika hozzászólása:
    2012. február 2. – 20:02
    sziasztok nekem az a problémám a facebook-al hogy amikor be jelentkezek akkor azt irja ki hogy kérlek frissitsd a régi kinézet facebook-ot stb.. de én már frissítettem nem is egyszer de akkor se akar be lépni
    mi a tehendő ???

    ugyanez a baj.. : // már vagy 3 napja ezzt írja ki. jó nekem is elindul mozillán de az nem olyan mikor minden másra chromet használok … ha valaki tudja mit kell csinálni az írjon.. köszi.

  16. @vikii:
    Szia.Sajnos nekem le sem tölti a google chromon:( Próbáltam az exploreren az új kinézetet beállítani,de sajnos nem megy.

  17. És a deaktiválom az adatlapomat akkor törlődik minden?..Remélem nem
    És ha visszalépek Minden ugyan úgy megmarad???Mármint ismerősök,képek,üzenőfal,hozzászólások??…..Erre volnék kíváncsi
    Mert csak akkor próbálom ki
    Nehogy a végén itt megcsinálom a dolgokat aztán minden eltűnik….inkább addig nem kockáztatok amíg nem erősít meg ebben valaki…Köszi akárkinek